Greseli comune in alegerea unui televizor

Gasirea unui televizor care sa ne ofere sute de ore de filme, divertisment, amuzament, documentare si emisiuni nu e intotdeauna ceva usor. Multi oameni spun urmatorul lucru – cu cat oferta este mai variata, cu atat decizia este mai greu de luat. Acest fapt se aplica si in segmentul TV. Azi exista mai multe optiuni din care sa alegem, decat au existat oricand pana acum – fie ca preferam sa cumparam din online, fie ca ne place sa testam si sa pipaim obiectele pe care dam banii, solutiile sunt practic pentru orice buzunar, satisfacand orice nevoie. Pentru a cumpara cele mai bune aparate de acest tip vom privi lucrurile dintr-o alta perspectiva – a ceea ce NU trebuie sa facem (deci, sa evitam). Pentru promotii tv pe placul tau, intra aici.

– Achizitia unui televizor de dimensiuni gresite
Nu lua un TV pe baza mobilierului deja existent; nu te limita nici la un buget extrem de redus. Ci tine cont de distanta de vizionare sau adu mici modificari mobilierului existent. Adevarul e ca iti poti cumpara un TV mult mai mare decat ai fi crezut, fara mari eforturi;
– Inlocuirea vechiului televizon de format 4:3 cu unul nou, de acelasi brand;
Daca cu modelul de acum 15 ani nu ai avut probleme, nu inseamna ca acel brand e cel potrivit pentru tine. Dimpotriva, studiaza cu atentie ce ofera piata si profita de preturile mici din promotiile TV ale marilor retaileri.
– Ramanerea la boxele integrate in noul tv
Cu adevarat, televizoarele de azi au devenit mai subtiri; difuoarele audio din acestea au devenit si ele mai mici, mai reduse ca dimensiuni. Acestea insa nu pot face fata unor incaperi mari sau nu pot sa redea anumite frecvente. Solutia e gasirea unor sisteme audio suplimentare (cele surround sunt ideale, pentru o experienta multimedia de exceptie).
– Neluarea in calcul a unghiurilor de vizionare
Vechile modele de televizoare, de tip CRT, aveau aceleasi culori consistente, aceeasi luminozitate si uniformitate din orice unghi era privite. Acelasi lucru se aplica si la modelele de TV cu plasma. LCD-urile si LED-LCD-urile au tendinta de a arata anumite tranzitii de culoare (luminozitate si contrast) atunci cand ne mutam din centru. Desigur, acest lucru variaza de la caz la caz, de la producator la producator.

Lista ar putea cu siguranta sa continue. Pentru un plus de siguranta insa, e bine sa tinem cont de aceste sugestii. Consultanta necesara si o varietate de modele pot fi gasite chiar acum, in gama de promotii tv a magazinului Selgros, in orasul tau! Investeste corect in timpul petrecut in fata televizorului, pentru un grad cat mai mare de satisfactie si confort!
Selgros Brasov
Produse alimentare si nealimentare
Calea Bucuresti nr. 231 Brasov,500299 , RO
Tel: 0268 307 000
Fax 0268 307 199

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *