Strada IT (A)

I-am tot promis tatalui meu ca ii fac cadou un televizor de ultima generatie dar am tot uitat si nu am reusit sa ma tin de cuvant. Acum m-am hotarat ca pana la urma sa ii cumpar un TV foarte bun si sa il fac cadou daca tot au fost sarbatorile pascale.
M-am gandit sa ii cumpar un televizor Samsung Strada It. Este foarte bun si am vazut ca are niste caracteristici uimitoare. Cand o sa vada tata cat de mare si subtire este se va inchina. El este obisnuit cu televizoarele pe tub care au devenit deja antice.
De pe site-ul de pe care mi-am luat un mouse Wireless Strada It, am reusit sa imi cumpar si televizorul. L- am gasit la un pret foarte bun si sunt fericit ca pot sa ma tin in sfarsit de promisiune si sa ii fac cadou tatalui meu un televizor adevarat. Sper ca va fii incantat si se va bucura cand va vedea ce televizor i-am luat.
Ma gandeam sa ii iau si fratelui meu o tableta Prestigio Strada It. Stiu ca lui ii plac mult tabletele si cea pe care o avea s-a stricat acum doua luni. El merge foarte mult cu trenul si i-ar fi de folos una sa se joace sau sa lucreze pe ea cat timp face naveta. Se pare ca eu raman mereu ultimul si nu mai imi cumpar nimic. Oricum mi-am cumparat cam tot ce imi doream si de tehnologie m-am saturat la cat de multe gadget-uri mi-au trecut prin maini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *