Memorie pentru iPhone -iMemory

este o necesitate reală. Filmările de calitate mare pe care le poți face cu un iPhone 6S sau Iphone 6S plus te lasă rapid fără memorie de lucru. Soluția este să folosești o extensie de memorie pentru iPhone 6S.

Prea multe opțiuni nu ai pemtru memorie de iPhone 6S, dar acest stick de 32 de Gb este una bună și reală. Ce ți se oferă de la această memorie?

iMemory are două capete, una USB 3 și celalată Lightning (această memorie funcționează cu iPod, iPhone și iPad, toate produsele ce au port Lightning). Sluderul te lasă să accesezi ceea ce dorești să folosești la momentul respectiv.

Cum conectezi memoria la iPhone 6S sau 6S Plus, îți apare un meniu grupat în Stocare internă, Telefonul meu, Status și Setări. Ai informații legate de diverse fișiere Fotografii, Muzică, Video, Documente, File Manager. De aici transferi fișiere între cele două tipuri de stocare. Totul se face în ritm alert, fără timpi de așteptare mari. Trebuie doar să instalezi o aplicație din App Store: iMemory.

Formatele de fișiere suportate pe iMemory sunt:

Muzică – MP3/WAV/M4A,

Video – AVI/MP4/RMVB/MOV/MKV/MPG/WMV,

Photo – JPG/BMP/GIF/PNG/TIF/GIT/BMPG/DNG/CR2/RAF/NEF/RAW,

Document – TXT/PDF/PPT/DOC/XLS/HTML/ PAGES/XLST/DOCX/PTT/PTTX/ KEY/RTF/ NUMBERS/ VCF/ HTM

Prețul unei memorii iPhone este un pic mai mare, dar aceasta rezolvă problema practică a unor filmări făcute în excursie, spre exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *