2 trucuri pentru plante sănătoase!

2 trucuri pentru plante sănătoase!

Unora dintre noi ne place să ne ocupăm de grădinărit, să vedem cum plantele noastre cresc şi se dezvolta sub ochii noştri şi cum cresc uşor, uşor din mâinile noastre. Dar grădinăritul nu este chiar simplu şi chiar şi pentru această activitate (relaxanta pentru unii, greoaie pentru ceilalţi) trebuie să ştii câteva lucruri şi mai ales trucuri.
1. Solul: nu uita să alegi tipul de sol potrivit pentru tipul de plante pe care vrei să îl dezvolţi. Poţi alege soluri organice atât pentru germinare cât şi pentru cultivare, mai mult sau mai puţin fertilizate şi chiar soluri specializate pentru anumite tipuri de plante sau funcţii ­ le vei alege bineînţeles în funcţie de nevoile şi necesităţile tale.
2. Lumina: Ştim că pentru a se dezvolta şi pentru a face fotosinteza plantele au nevoie de lumină. Practic, lumina este unul din cei mai importanţi factori pentru creşterea şi dezvoltarea plantelor. Folia reflectorizantă te va ajuta să le oferi plantelor tale toată lumina de care au nevoie pentru a se dezvolta într­un mod armonios. Pretul foliei il gasesti aici.
De obicei foliile reflectorizante sunt folosite la tapetarea pereţilor camerelor de creştere astfel maximizând cantitatea de lumină necesară dezvoltaţii plantelor. Pentru mai multe detalii despre aceste produse puteţi să accesaţi site­ul celor de la Growin. Aici veţi găsi şi alte produse decât cele mai sus menţionate, dar şi informaţii despre modul de utilizare al acestora. Site­ul are o gamă variată de produse. Produsele sunt unele din cele mai calitative şi cu siguranţă vă vor fi de folos. Intrati pe site si vedeti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *