Cum pun Multi Messenger Yahoo fara sa instalez un alt soft

Yahoo MultiMessenger 11

Multi Messenger Yahoo, caci ai mai multe conturi. Este doar pentru ca ai nevoie pentru ca …  Nu conteaza mai departe motivatia. Da, Yahoo Messenger suporta din constructie  mai multe conturi deschise pe un singur calculator, cu mici dezavantaje, desigur.

Cum instalez Multi Messenger Yahoo?

O simpla cautare iti dezvaluie multe programele, unele periculoase, altele nu, dar care fac in principiu ceva ce poti face si tu, in mod manual.  Softurile ce le gasiti pe internet pot fi periculoase, pentru ca ele, pe langa ca instaleaza acest patch, instaleaza si tot felul de virusi. Poti face chiar tu modificarile care sunt necesare pentru a avea Yahoo Multi Messenger. Nu este deloc complicat.

 

Daca ai un computer instalat cu Windows XP, deschizi din butonul Start comanda Run si scrii in fereastra care se deschide exact acest text:

reg add HKCU\Software\yahoo\pager\Test /v Plural /t REG_DWORD /d 1 /f. Daca scrieti in fereastra aceea exact textul, Yahoo Multi Messenger va functiona.

 

Pentru cei care au un computer cu instalare de  Windows 7 este mai usor. Yahoo Multi Messenger se instaleaza astfel: Copiezi acest cod reg add HKCU\Software\yahoo\pager\Test /v Plural /t REG_DWORD /d 1 /f si il pui in fereastra de search ce apare deasupra butonului Start. Iti va apare sus o singura fereastra , dai click pe ea, si astepti. Ai Multi Messenger instalat.

 

Acest cod nu este un virus. Este o linie din cod prin care se modifica unele setari de registrii Windows pentru Yahoo Messenger, messengerul avand din constructie aceasta posibilitate de Multi Messenger. Functioneaza chiar si cu varianta 11 Yahoo Messenger-ului.

 Dezavantajele folosirii Yahoo Multi Messenger

In primul rand, atunci cand deschizi a doua fereastra Yahoo Messenger, trebuie sa apesi rapid Cancel, pentru a putea da alt nume de utilizator si parola. Al doilea dezavantaj este acela ca se va deschide aautomat pe ultimul cont deschis, asta daca i-ai spus sa tina minte utilizatorul. Al treilea dezavantaj, daca ai aceeasi persoana in lista cu prieteni pe ambele conturi (deh, Multi Messenger), trebuie sa fi atent de pe ce cont esti apelat, pentru a nu face incurcaturi “in ograda”.

Acestea fiind spuse va doresc distractie placuta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *