Mobilier inox, moft sau necesitate?

O bucatarie cu mobilier inox pare sa fie destinat unui restaurant mare, unui lant de fast-food sau unor locuri simandicoase. Cum spuneam, pare. Pentru ca … Va arat un motto: “BILANCIA ofera cea mai buna valoare investitiei”. Veti vedea si de ce spun ei asta.

De ce mobilier inox?

Mobilier inox -masa calda-ventilataIn primul rand, acest mobilier inox da un aspect profesional, eleganta si rafinament, si astea nu sunt doar cuvinte frumoase. Gandeste-te, daca intri intr-un local si vezi o bucatarie clasica veche, deja ai dubii in ceea ce priveste mancarea. Poate ca tine de reflex, de aceea acest aspect este unul critic. Durabilitatea mare -un alt avantaj, intretinerea -usor de efectuat si, de ce nu, economie de timp pretios. Si sa nu uitam de raportul calitate pret.

Un alt aspect important al acestui mobilier inox este spatiul. Fiind direct concepute pentru a economisi spatiul si a rentabiliza depozitarea, este inutil sa insist pe acest aspect.

 

Mobilier inox -standard de igiena international

Oriunde in lume este universal acceptat ca un mobiler inox corespunde din punct de vedere igienic cerintelor unei bucatarii moderne. Si eu, ca simplu muritor de rand, vad ca daca ar trebui sa fac curatenie, mi-ar fi mult mai usor sa o fac pe un astfel de mobilier. Pur si simplu in asa fel sunt concepute, incat sa nu aiba tot felul de unghiuri imposibil de curatat, suprafete plane si material ce nu retine ramasitele alimentare si alte “surprize”. Apa  nu este retinuta aici si, da, se usuca repede masa sau raftul, sau masa frigorifica (aici am si eu un mic comentariu, am avut ocazia sa lucrez pe o astfel de masa si va spun sincer, este foarte utila -frigider si congelator dedesubt, masa racoroasa deasupra).

Eu unul, daca  as avea p cabana sau o pensiune, as folosi mobilier inox la utilarea bucatariei. Pentru toate motivele de mai sus, si pentru ca simie mi-ar conveni, din punct de vedere al aspectului si intretiberii, plus aspectul si “feeling-ul” de profesionist dat clientului meu de la pensiune. Va dati seama ca nu ar rezista, mai ales femeile, sa nu incerce cum este sa gatesti pe un astfel de mobilier.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *